sábado, 21 de marzo de 2009

BENVINGUDA / PRESENTACIÓ

Bones bikers, aquí neix un blog a on podreu trobar informació sobre les actuacions dels corredors de l'equip C.C. PLATJA D'ARO.
Un equip petit, peró amb moltes ganes de fer coses i de fer-les be.
Així que us donem la benvinguda a tots els que entreu en aquest blog.
___________
Buenas bikers, aquí nace un blog donde podreis encontrar información sobre las actuaciones de los corredores del equipo C.C.PLATJA D'ARO.
Un equipo pequño, pero con ganas de hacer cosas i hacerlas bien.
Así que, os damos la bienvenida a todos los que entreis en este blog.

1 comentario:

  1. Bones company, per casualitat he trobat aquest bloc i m'ha sorprès perquè dius que parla sobre les actuacions dels corredors de l'equip C.C.PLATJA d'ARO. Bé el fet és que no sé si saps que entre les nostres files tenim un grup de nois (en Marc, en Ricky i en Manel) que es dediquen a fer raids d'aventura (http://collonuts-x-raid.blogspot.com/) i després uns altres (els dos Xavis) que també, com vosaltres fem alguna que altra sortida (http://totsuma.blogspot.com/) portant el nom del C.C.PLATJA d'ARO el màxim d'amunt que podem.
    Sense cap ànim d'ofendre, sinó el contrari, buscar formes de fer més pinya entre la gent del club, aquí et deixo aquestes adreces de blocs perquè coneguis altra gent que forma part d'aquest el nostre equip.

    ResponderEliminar