lunes, 30 de marzo de 2009

FORNELLS DE LA SELVA "TROFEU CAIXA DE GIRONA"

Ahir diumenge 29 de març, es va disputar la cursa de Fornells del Caixa de Girona. No se si denominar-ho cursa o prova de supervivéncia de l'exercit, ja que hi havia fang per aburrir, i era força difícil mantenir la bici dins de les roderes i traçar les baixades , sense dixar de parlar de les pujades, que encara que eren poques i força curtes, les rodes lliscaven d'alló més i era obligat possar peu a terra i empenyer la bici. "Sort vam tenir que no va ploure".

Els corredors del nostre equip, van tenir, com gairebe sempre, una destacada actuació. En primer lloc, remarcar l'actuació dels germans Boadas, que van fer podi en les seves categories, quedant en 1ª posició la Marina en FEM 03-04, i quedant 2º classificat de la categoria PRIN-00 el seu germà l'Arnau.

En la Categoria de PROMOCIÓ l'Oriol Boix a quedat 7e classificat BENJ i l'Adrià Hernández a quedat 10e.

No ens hem d'oblidar dels altres dos germans que tenim a l'equip, els quals també han fet un gran paper aquest diumenge quedant l'Anna Soler 4ª classificada en PRIN FEM 00, i quedant 6e classificat el seu germà l'Aleix Soler en cat. ALE-98.

Pel que fa a l'actuació dels grans, l'únic corredor del club va ser l'Eduard Hernández quedant el 19e classificat en la categoria ESPLAI.

La propera cursa, serà l'útim dia de Setmana Santa el 13 d'abril. "OJO" que cau en Dilluns, i Sant Joan les Fonts no es que estigui gaire a prop .