sábado, 18 de abril de 2009

TROFEU CAIXA DE GIRONA: DUATLÓ DE SANT JOAN LES FONTS

No ens hem equivocat, el títol està be, més que una cursa de BTT va ser un duatló, ja que gairebe la meitat de la cursa la vam tenim que fer els corredors a peu, arrosegant la bici, i al final del circuit, ens van posar una mena de circuit de ciclocros que amb el pam de fang que hi havia, es feia impossible donar un cop de pedal.
Desprès de gairebe tota la Setmana Santa ploguent, el dilluns 13 d'abril ens va tocar passar la penitencia de l'any, per que el ja dur de per sí, circuit de Sant Joan les Fonts, es va aconvertir en una mena de rius de fang per a on haviem de passar els gairebe 300 bikers que ens vam donar cita en terres garrotxines.
La cursa la va guanyar Marc Traiter, seguit de Francesc Freixer i en tercera posició va entrar l'Oriol Morata.
Pel que fa a la participació dels bikers del nostre club, va haver-hi resultats de tots colors.

Tornem a destacar als dos germans Boadas , la Marina i l'Arnau que van tornar a guanyar en les seves categories corresponents, BENJ FEM 03-04 i PRINC-00 ¡¡¡¡¡¡Bravo CAMPIONS!!!!!!!!!
La resta de resultats van ser una 9ª posició per l'Oriol Boix en BENJ , una gran Anna Soler va quedar 4ª en PRINC FEM 00 i el seu germà l'Aleix Soler, va quedar en una gran 6ª posició en ALEV-98.
També hem de destacar la 13ª posició de l'Eduard Hernández en categoria ESPLAI, encara que no surti aquesta posició reflectida en les classificacions de la federació catalana de ciclisme, ja s'han fet les corresponents reclamacions per que s'arregli aquest error.

Ara hi han uns dies de descans fins al 3 de maig que ens tornarem a trobar tots per gaudir d'un dia de BTT a Figueres, que s'estrena com a seu organitzadora d'una cursa del Caixa de Girona.

1 comentario:

  1. Hola som els germans Boadas, com molt bé diu l´Edu el circuit de Sant Joan va ser un duatló. A l´Aleix, Arnau i Anna els varen canviar el circuit en l´ùltim moment, dons el que havien de fer era impossible,estaven més estona a terra que sobre la bici,però els hi va anar prou bé i l´Arnau va treure foça minuts als seus rivals,la bici nova funciona molt bé.La Marina es va trobar amb una piscina de gespa,dons els circuit era plè d´aigua, però amb la bici del tete la moral puja i ho va fer molt bé.L´Oriol també ho va fer molt bé. Adrià et vàrem trobar a faltar.Edu m´has de dir com penjar fotos en el blog ,fins aviat.

    ResponderEliminar